SBW322 - Perindustrian dan Pembangunan Antarabangsa Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SBW322 - Perindustrian dan Pembangunan Antarabangsa Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab Soalan 1 dan DUA soalan lain.