SBW312 - Kerajaan Tempatan Dan Undang-Undang Perbandaran Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNNERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akadernik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SBW312 - Kerajaan Tempatan dan Undang-Undang Perbandaran Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan sahaja.