SBW301 - Perancangan dan Pengurusan Proiek - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SBW301 - Perancangan dan Pengurusan Proiek Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN BELAS muka surat yang bercetak sebelurn anda memulakan peperiksaan ini. Sila tulis Angka Giliran anda di setiap belaian kertas peperiksaan ini. Kertas peperiksaan ini mempunyai 3 (Tiga) Bahagian. Bahagian A adalah Soalan Wajib dan mesti dijawab. Pilih 1 (Satu) soalan untuk dijawab dari Bahagian B dan C. Semua soalan memberi jumlah markah yang sama.