SAU305-Jenayah dan Tingkahlaku Penjenayah - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2002)

(untitled)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SAU305-Jenayah dan Tingkahlaku Penjenayah (SAU305- Crime and Criminal Behavior) Masa: 3jam Duration: 3 hours Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. (Please ensure that this examination paper comprises FOUR pages of printed material before you begin the examination)