Satu Kajian Tentang Tabiat Mendengar Radio Di Kalangan Pendengar-Pendengar Remaja Dan Dewasa. - Mohamed, Jamilah (Universiti Sains Malaysia, 1982)
Latihan ilmiah ini berbentuk satu kajian terhadap tabiat mendengar radio di kalangan pendengar-pendengar remaja dan dewasa. Dalam perancangan penulisannya, pengkaji telah membahagikan kepada empat bab. Tiap-tiap bab akan membicarakan perkara-perkara yang tertentu.