SAU305-Jenayah dan Tingkahlaku Penjenayah Februari/Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMP AT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.