Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan KP19 Kertas II (Amali) 28 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi Tempat : Padang Kawad, Kampus Kesihatan