Pembantu Laut A19 / Artis Budaya B19 / Jurufotografi B19 / Juruteknik Komputer FT19 / Pembantu Veterinar G19 / Pembantu Keselamatan KP19 / Pembantu Penyediaan Makanan N19 / Pembantu Penyelidik Sosial N19 / Pembantu Setiausaha Pejabat N19 / Penyelia Asrama N19 / Pembantu Hal Ehwal Islam S19 / Pembantu Pustakawan S19 / Juruteknik Perubatan U19 Kertas I – Subjek Utama (Kumpulan C) 27 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 27 November 2018 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan