Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Pusat Pengajian Sains Kimia) 28 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk