Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Penolong Pustakawan S29 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Kejuruteraan