Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II 3 Mei 2018 (Pusat Pengajian Jarak Jauh) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk