Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Akauntan W29 Kertas II 2 Mei 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk