Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II 2 Mei 2019 (Teori) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 2.30 petang – 4.30 petang (2 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan