Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B41 / Pegawai Kebudayaan B41 / Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kertas I – Umum 30 April 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengah hari (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan