Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Psikologi S41 Kertas II 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 2.00 petang – 5.00 petang (3 jam) Tempat : Kampus Induk