Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Hal Ehwal Islam S41 Kertas II : 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tgh (3 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan