Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan