Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir N29 Kertas II 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 2.00 petang – 4.30 petang (2½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan