Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Keselamatan KP29 Kertas II 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk