Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan KP19 Kertas II 3 Mei 2018 (Amali) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Padang Kawad, Kampus Induk