Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II 3 Mei 2018 (Teori) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 2.00 petang – 4.00 petang (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan