Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II – Amali 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan