Peperiksaan Perkhidmatan Subjek Utama (Kumpulan D) Kertas I 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan