Peperiksaan Perkhidmatan Artis Budaya B19 Kertas II Tarikh : 3 Mei 2018 Bahagian I: Aneka Pilihan - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 2.00 ptg – 3.00 ptg (1 jam) Tempat : Kampus Induk