Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kebudayaan B41 Kertas II 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 2.00 ptg – 5.00 ptg (3 jam) Tempat : Kampus Induk