Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Pegawai Kewangan W41 Kertas II 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan