Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Penolong Pegawai Tadbir N29 Kertas I 18 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan