Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penerbitan N29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Akauntan W29 / Penolong Pustakawan S29 / Penolong Pegawai Keselamatan KP29 Kertas I – Umum 18 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan