Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II 19 Julai 2017 (Pusat Pengajian Sains Fizik) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk