Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Akauntan W19 Kertas II 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk