Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 Kertas II 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk