Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I 18 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan