Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Penerbitan N41 (Penyunting) Kertas II 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tgh (3 Jam) Tempat : Kampus Induk