JENDELA:Buletin Kakitangan Perpustakaan USM, Bil 1 April 1991 - Perpustakaan, Hamzah Sendut (Perpustakaan Universit Sains Malaysia, 1991)
JENDELA bermula isu pertama untuk tahun 1991 dengan wajah baru. Selepas lima tahun Sidang Pengarang berasa sesuai sekali jika JENDELA menukar identiti lama kepada identiti yang lebih semasa dan ringkas. JENDELA telah menjalankan satu soal selidik dua bulan yang lalu untuk menilai tahap “pasaran” JENDELA dan kepopularanya. Kami dapati lebih dari 70% dari kakitangan Perpustakaan yang jawab soal selidik itu, masih mengalukan penerbitan JENDELA.