Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Setiausaha Pejabat N19 Kertas I – Umum 18 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk