Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II – Amali 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 pagi Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan