JENDELA:Buletin Kakitangan Perpustakaan USM, Bil. 2 1989 - Perpustakaan, Hamzah Sendut (Perpustakaan Universit Sains Malaysia, 1989)
Salam sejahtera Sidang Pengarang JENDELA merasa bangga dapat bertemu kembali dengan saudara/saudari sejak JENDELA diterbitkan pada 1985 sehingga masa kini, kami dapati sokongan yang diberikan sungguh menggalakkan. Kami berharap semoga usaha ini dapat dipertingkatkan.