JENDELA:Buletin Kakitangan Perpustakaan USM, Bil. 1 & 2 1987 - Perpustakaan, Hamzah Sendut (Perpustakaan Universit Sains Malaysia, 1987)
Sidang Pengarang JENDELA merasa bangga kerana dapat bertemu semula dengan saudara/i. Dalam keluaran bil 1 & 2 ini kami sidang pengarang mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA ADIL FITRI" kepada semua kakitangan yang beragama islam. Kami memohon maaf kerana agak terlewat sedikit bagi keluaran bil.1 untuk tahun 1987. Dengan demikian bil.1 akan dicantumkan bersama dengan bil.2.