Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Laut A19 / Jurufotografi B19 / Juruteknik Komputer FT19 / Pembantu Veterinar G19 / Pembantu Keselamatan KP19 / Pembantu Penyediaan Makanan N19 / Pembantu Pustakawan S19 / Pembantu Akauntan W19 Kertas I – Umum 20 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 20 Julai 2017 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan