Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B29 / Artis Budaya B29 / Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penyediaan Makanan C29 / Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29 / Penolong Jurutera JA29 / Penolong Pegawai Keselamatan KP29 / Penolong Pegawai Penerbitan N29 / Setiausaha Pejabat N29 / Penolong Pustakawan S29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Akauntan W29 Kertas I – Umum 18 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan