Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II 19 Julai 2017 (Pusat Pengajian Sains Kajihayat) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk