Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B29 Kertas II Julai 2017 (Teori) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 10.30 Pagi (1 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk