Peperiksaan Perkhidmatan Artis Budaya B29 Kertas II Julai 2017 (Amali) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 10.00 Pagi – 11.00 Pagi (1 Jam) Tempat : Kampus Induk