Terbitan Stanum Tak Organik Dan Organostanum(IV) Bagi Bes-Bes Schiff Yang Mengandungi Kumpulan Disulfida. - Ooi, Yeong Chuan (Universiti Sains Malaysia, 1992)
Satu siri kompleks Stanum yang melibatkan saling tindakan koordinatan di antara sebatian stanum tak organik dan organostanum dengan beberapa bes Schiff yang mengandungi kumpulan disulfida dalam keadaan neutral telah disintesiskan dan dikaji.