Laporan Rancangan Latihan Pelajar ( Opsyenal) Di Combits Pada 28HB. APRIL Hingga 24HB. JUN, 1986. - Ng, Chuck Lam; Lee, Chun Huat
Laporan ini menerangkan rekabentuk dan pengimplementasi projek kami iaitu Sistem Simulasi Untuk Pemproses Mikro Motorola 6800. ( Motorola 6800 Microprocessor Simulator System ) . Secara ringkasnya, sistem ini dapat memberikan kemudahan kepada pengguna untuk mempelajari bagaimana pemproses mikro motorola 6800 berfungsi. Sistem ini cuba mencontohi segala ciri-ciri penting pemproses mikro motorola 6800. Dengan itu, sistem ini sangat berguna sebagai alat pengajaran berkomputer di dalam bidang pendidikan.