Kesan Abu Kelapa Sawit Dan Kanji Terhadap Penghidratan Simen - Haji Abdullah, Junaidi (Universiti Sains Malaysia, 1985)
Penghidratan simen dan kekuatan pemampatan serta regangan telah dipelajari bagi tambahan AKS dan kanji. Kesan serangan kimia dan pematangan wap juga dipelajari.