Penghidrogenan Bermangkin Dengan Menggunakan Sebatian Organologam - Hamid, Julaiha Abdul (Universiti Sains Malaysia, 1991)
Suhu tindakbalas dan jumlah mungkin yang digunakan telah ditetapkan, dan tindakbalas dijalankan dengan menggunakan tekanan yang berlainan. Keputusan menunjukkan terdapat satu had di mana hasil aniline tidak akan meningkat secara linear mengikut tekanan tersebut.