Kajian Spektrum Kompleks Au-Sn Untuk Analisis Emas Di Dalam Larutan Akues - Yeoh, Jing Jing (Universiti Sains Malaysia, 1990)
Kompleks au-sn yang terbentuk dengan kaedah analisis emas menggunakan stanum klorida sebagai agen penurunan dikaji melalui spektrum penyerapan ultra lembayung ternampakan.