Penulenan Asid Oleik Mentah Dengan Proses Penghabluran Urea - Keah, Hooi Hong (Universiti Sains Malaysia, 1988)
Penulenan asid oleic mentah dengan proses penghabluran urea dikaji. Kajian ditumpukan kepada kesan masa dan suhu pengeraman terhadap keseimbangan dan kompisisi hasil, kesan nisbah asid oleik : urea, masa dan suhu pengeraman serta kadar penyejukan terhadap berat dan komposisi hasil di samping kesan suhu terhadap ketulenan hasil.