MST561 - Statistical Inference (Pentaabiran Statistik)- Disember 2019 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2019)
First Semester Examination Academic Session 2019/2020 January 2020 MST561 - Statistical Inference (Pentaabiran Statistik)